Scroll Top

tandartsassistent

Dynamische tandartsassistent(e) gezocht voor Tandartspraktijk Hereweg in Groningen!

Wil jij deel uitmaken van een modern tandheelkundig team dat streeft naar topkwaliteit en een ongeëvenaarde patiëntervaring? Tandartspraktijk Hereweg in het bruisende Groningen is op zoek naar gedreven tandartsassistenten die willen schitteren in hun rol!

Over ons:
Tandartspraktijk Hereweg staat bekend om zijn professionele aanpak en persoonlijke zorg. We zijn een vooruitstrevende praktijk die voortdurend investeert in moderne technologieën en bijscholing, om onze patiënten alleen het allerbeste te bieden. Bij ons staat teamwork, passie en een gastvrije sfeer centraal.

Jouw uitdaging:
Als tandartsassistent(e) bij Tandartspraktijk Hereweg krijg je een gevarieerd takenpakket en een actieve rol in het ondersteunende team. Je bent de rechterhand van onze tandartsen en zorgt ervoor dat elke behandeling soepel verloopt. Van het voorbereiden van de behandelkamer tot het geruststellen van nerveuze patiënten, jij bent een essentiële schakel in het leveren van kwalitatieve zorg.

Wat wij zoeken:

Een energieke tandartsassistent(e) met een passie voor tandheelkunde.
Je hebt oog voor detail en werkt gestructureerd, zodat onze behandelkamers altijd perfect zijn ingericht.
Communicatieve vaardigheden zijn jouw tweede natuur en je weet hoe je patiënten op hun gemak kunt stellen.
Je bent flexibel, stressbestendig en in staat om effectief te multitasken in een dynamische omgeving.
Ervaring is mooi meegenomen, maar ook enthousiaste starters zijn van harte welkom!

Wat wij bieden:

Een uitdagende functie in een moderne praktijk die voortdurend groeit en innoveert.
De kans om je tandheelkundige vaardigheden verder te ontwikkelen en deel te nemen aan trainingen en bijscholingsprogramma’s.
Een hecht en enthousiast team dat jou met open armen ontvangt en waarin jij kunt floreren.
Een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wil jij deel uitmaken van ons succesverhaal en je tandartsassistente-carrière naar nieuwe hoogten brengen? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog bij Tandartspraktijk Hereweg! Stuur je cv en een sprankelende motivatiebrief naar administratie@tandartspraktijkhereweg.nl of kom een keer langs in de praktijk.

Grijp deze kans om te schitteren en word een onmisbaar onderdeel van ons team bij Tandartspraktijk Hereweg. We kijken uit naar je sollicitatie en hopen je binnenkort te mogen verwelkomen!